0

PERHATIAN>DAPATKAN BIMBINGAN PERIBADI SAYA

Header 2

Anda mungkin tahu bahawa saya telah memulakan program personal coaching pada tahun 2008 - Inner Circle. Dalam program ini, ahli-ahli mendapat perhatian peribadi saya serta nasihat dan panduan mengenai kewangan, pelaburan dan bisnes. Saya gembira untuk melaporkan bahawa SEMUA ahli semasa telah menambahkan nilai bersih mereka, menambahkan pengetahuan kewangan mereka dengan ketara dan sama penting, lebih yakin apabila membuat keputusan kewangan. Dan oh ya, tidak ada seorang pun ahli yang telah kehilangan wang dalam scam!

Anda juga mungkin tahu bahawa keahlian program ini telah ditutup selama lebih 9 bulan! Oleh kerana sifat program ini yang memerlukan masa dan perhatian peribadi saya, saya hanya boleh menerima bilangan ahli yang terhad pada satu-satu masa.

Saya sering menerima e-mel kebelakangan ini daripada mereka yang berminat dengan program ini, dan anda mungkin salah seorang daripada mereka. Malangnya, saya terpaksa menolak permintaan mereka.

Tetapi kini saya ada berita baik! Anda pasti gembira untuk mengetahui bahawa saya membuka keahlian untuk menyertai program Inner Circle ini untuk tempoh yang terhad. Ya, saya mengambil ahli baru! Pada masa ini, saya akan menerima 8 orang ahli baru ke dalam program ini. Betul - HANYA 8 AHLI BARU.

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Inner Circle dan bagaimana anda boleh mendapat manfaat daripadanya, klik pada link berikut >>> www.InnerCircle.my.

Selepas itu, jangan tunggu lagi. Daftar segera dan pastikan anda menjadi antara mereka yang bertuah untuk mendapat perhatian dan bimbingan peribadi saya.

 

Salam hormat,

signiture 1

 

 

 

Azizi Ali
Mentor Wang

PS: Daftar sekarang! Setelah 8 ahli baru mendaftarkan diri, saya akan menutup program ini yang bermakna anda akan terlepas lagi >>> www.InnerCircle.my

Filed in: Uncategorized Tags: ,

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© Millionaires Planet. All rights reserved. | Disclaimer | Sitemap
Google+